torsdag den 24. august 2017

Termokrus stelton

Se Steltons fine udvalg af termokopper og to-go kopper. Du får altid hurtig og billig levering af alt indenfor køkken og bord. To Go Click krus matt dusty green (grøn) på Scandinavian Design Center kr 256 .

Det smarte og lækre krus fra Stelton, er lige til at tage med på farten. Det kan opbevare dine varme og kolde drikkevarer. Kruset er udstyret med en smart . Klik-funktion, der sørger for, at du nemt kan åbne og lukke kruset med én hån og samtidig gør det .

Til både kolde og varme drikke. Vil du gerne have din kaffe med på rejsen og samtidig gøre det med stil, så er dette rejsekrus fra Stelton. Super flot termokrus fra Stelton. Det runde click-låg gør det muligt at drikke af termokruset fra alle sider, så man undgår at skulle lede efter åbningen under . Stelton - To Go Click- Termokrus, L, Granitgrå.


Emma termokrus er en del af den nye, nordiske serie fra Stelton. Designet på termokruset er super elegant og simpelt. Perfekt til din favorit drik – når du er på farten med Steltons termokrus, To Go 2. Den smarte klik-funktion, gør det let at åbne og lukke kruset, selv når du er i .

Hvad er formålet med en kop med låg til at have med på farten, hvis den ikke kan holde kaffen eller teen varm? Og såfremt dette krus er no go, hvilket et skal jeg . Havde jeg vidst at kaffen på en halv time . Emma er Steltons nye serie til kaffe- og tebordet. Materiale: sortlakeret rustfrit stål. Elegant stål termokrus som holder din drik varm når du er på farten. Termokander, to go krus eller de flotte Embrace kurve til enten brød . Den perfekte julegave til manden på farten!


Det en nydelse at drikke kaffe på farten. Flot grå højglans farve med bøgetræs hank. Kanden har plads til liter. Stort udvalg af produkter fra Stelton. Køb STELTON 5TO GO TERMOKRUS 34L hos Power.


Danmarks største hvidevarekæde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg