torsdag den 3. august 2017

Køleskab lukker ikke tæt

Hvis listen ikke ikke slutter tæt, kan det skyldes at døren sidder skævt på. Hvis døren ikke lukker ordentligt undersøges hængsler, samt at dørhylder og . Siemens køleskab der ikke vil lukke. Gør de ikke det skal du udskifte dem.


Mit køleskab er træt i magneterne og lukker ikke helt når man. Køleskab fryser til - Lav-det-selv. Irriterende, knurrende lyd fra Bosch-køleskab. Skift dør hængsler på dit køleskab. Skift af dørhængsler behøver ikke være svært.


Når køleskabsdøren ikke lukket stramt eller skabe en passende forsegling, kan kold luft undslippe køleskabet og tillade varm luft at invadere . Efter jeg skulle tage en pose æblegrø som var fråset fast, ud af fryseren, vil køleskabet ikke lukke tæt foroven. Hej Kirsten, Måske ikke verdens mest detaljerede forklaring. Et køleskab dør, der ikke lukker tæt kan forårsage dit køleskab til at overanstrengelse eller undlader at holde maden cool nok.


Det er på tide at afrime køleskabet, når islaget når en tykkelse på 3-mm. Mest sansynligt er et eller begge hængsler står for tæt så døren ikke kan. De fleste køleskabe har lange bevægelige magnetiske stænger som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg