onsdag den 9. august 2017

Osteknive kop og kande

Ostekniv til skimmelost og skæreost. Klik ind på siden nu, og se udvalget. Der dannes ikke undertryk, der ellers smuldre osten. Stelton ostehøvl og ostekniv skænket af Kop og Kande, Allerød.


Forkæl dig selv, dine gæster og dine favoritoste med dette lækre sæt fra Sagaforms Oval Oak serie. Materiale: eg og rustfrit stål. Zwilling TWIN ostekniv er lige en kniv efter en osteelskers hjerte.


Kniven har de karakteristiske huller, der gør den til et flot og interessant indslag på ostebrættet, . Vi har Danmarks største udvalg af køkkenprodukter på nettet og vi giver dig gratis fragt ved . Larsen har et stort udvalg af osteknive til brie og parmasan. Prisgaranti på alle varer - Klik her! Uanset om det er det klassiske ædeltræshåndtag eller . Her finder du smukke CRÉTON MAISON. Hurtig levering på al CRÉTON MAISON. Køb lækkert osesæt fra Nicolas Vahé.


Forbered dig selv bedst muligt til ostebordet med enten familien eller vennerne. Køb osteskærer, ostehøvle og osteknive hos hw-homeware. Altid fri fragt og hurtig, sikker levering. Lille espressokande til den lille kaffetørst.


Rösle ostekniv til KUN 14- kr. Bemærk at kniven kun bør håndvaskes. Blomsterbergs rand-kageform Kop og Kande. Milky way minor sæt for osteknive, stål, Alessi.


Her ser du blandt andet vores udvalg af gafler til tapas, olivenskeer, osteknive og ostesæt. Velegnet til alle typer af varmekilde, undtaget induktion. Alt inden for hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, belysning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg