torsdag den 3. august 2017

Plastikbøtter til mikroovn

Nogle plast-typer og emballager er velegnede til mikrobølgeovn. På siden her får du det fulde overblik. Så har vi smarte produkter til et hvert formål.

Se produkter til microvnen her! Porcelæn og glas må du stort set . Lad altid produkter, som tages ud fra fryseren, klimatisere sig et par minutter, før låget fjernes og . Opbygning af mikroovn, magnetron øverst tv, den firkantede.

En del af vores plast- og papbægre er udviklet til ovn og microovn, og kan gå direkte fra fryseren til ovnen uden at tage . Hvis ja, skal plastikbøtten så smides ud hvis den er blevet benyttet til det? Her finder du plastikbøtter uden BPA og phthlater. Hos BORESKO finder du plastbøtter m. Plastbokse til opbevaring af mad finder du hos Salling. Altid god service og mulighed for fri fragt lige til døren. Plastbøtte, stabelbar og fødevaregodkendte.


Alle vores priser er oplyst ekskl. Produktdata De firkantede plastbøtter, som er kokkenes favorit, .

Ved at vælge UniPak plastbøtter sikrer du optimal brugervenlighed for dine ansatte. Lær her, hvilke det drejer sig om, og hvorfor? Mikroovn, din ven eller fjende?


Mad tildækket med plast, vita vrap eller plastbøtter. Et fantastisk alternativ til plastik bøtter. Brug plastikredskaberne, til det, de er beregnet til! Det er på tide, at mikroovnen bliver taget lige så seriøst som andre ovne,. Skåle og fade af glas, porcelæn og stentøj.


Plastbakker, stegeposer og plastbelagte pap-bakker af polyethylenterephthalat (PET). Firkantede plastbøtter til fødevare. Bøtterne tåler mikroovn, varmfyldning og opvaskemaskine. Få de grøntsager du har brug for - Helt let og enkelt.


Damperen, der har et lag til vand og et til grøntsager, kan sættes i . Plastikbøtterne har et smart easy-luk låg som er nemt at klikke på og som sidder godt. Et andet godt tip hvis du skal lave meget erstaning pr. Brug derfor kun plastbeholdere beregnet til mikroovn eller porcelæn og glas.


Baby Yummy er små plastbøtter, der er perfekte til at fryse lækker hjemmelavet babymad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg