torsdag den 17. august 2017

Hylde massiv eg

Toka Pluteum er en svævende hylde af massive egetræsplanker. Hylderne er håndlavet og designet er dansk. Se vores store udvalg inden for kategorien hylde.

Find de hylder, der passer til dit hjem. Indret din entre med de flotte Wall Eg - hylder fra Ethnicraft, som du kan købe hos BoShop. Stort udvalg af hylder med levering direkte til din dør hos Trævarefabrikernes.


Vi laver dog gerne andre mål efter ønske.

SIMONE er en bibliotekets hylder med en ren og kvalitativ design, som vil bringe dig generøse og velproportioneret opbevaringsrum. Massiv eg skænk eller reol fra Square. Skænk, opbevaring eller bare til pynt ? I eg bliver det blot lidt mere lækkert.


Stedge er en minimalistisk hyldereol fra det danske firma Woud. Uimodståelig og utrolig tiltrækkende designhylde. String-hylde fra Novoform - massiv egetræshylde, der passer til vaser og fyrfadsstager.


Buy before noon and we ship the same . Ekstra stor bønne med lav hylde fra: 90kr.

KVALITETSBESKRIVELSE: Dybdemål: og cm. Ophæng: Alle elementer er forberedt til ophæng på væg. Køb Strømberg Skagen hylde 400mm, massiv eg. Meget fin og enkel væghylde fra Hübsch Interior. Brug den til at stille billeder på, eller måske fine . Wood Junkies elegante Slim Rack med fine detaljer og skjult ophæng.


Larsson spiller på sine skæve vinkler, der dannes af de skrå hylder. Vælg mellem flere farver og materialer (massivt eg, ask og valnød). Hvid er af MDF og eg af massiv eg. Hylde af metal med patineret overflade.


Float passer ind alle steder – fungere både som hylde og knag. Alle hylder bliver holdt oppe af skjulte hyldebærere. Designet af Charlotte Schau og produceret i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg