tirsdag den 15. august 2017

Mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn, kort mikroovn, også nogle gange bare kaldet en mikro, er en køkkenindretning som benytter mikrobølger til at opvarme/koge mad. Forventet opvarmningstidMikrobølge - , den frie encyklopædihttps://da. MikrobølgeLignendeMikrobølger er elektromagnetiske bølger med bølgelængde fra omkring mm. I dag er det kinesiske firma Galanz () den største producent af mikrobølgeovne i verden.


Firmaet producerer på årsbasis mere end 15 . Mikrobølgeovnen blev opfundet af amerikaneren Percy Spencer. Han arbejdede for elektronikvirksomheden Raytheon, der er kendt for at . I en mikrobølgeovn benyttes en magnetron, et specielt udformet radiorør, til at. Norwegian has an article on:.


Mikrobølger er elektromagnetiske bølger, med en bølgelængde mellem ca 10-3m (300*106MHz) og 1m (300MHz). Mikrobølgeovn: Aggregat til tørring af mindre kæledyr, så som hunde og katte. Blog Emner Alfabetisk. Opvarmning i mikroovn bør undgås, da mælken risikerer at miste vigtige immunologiske egenskaber. Derudover varmer en mikroovn ujævnt og man risikerer at brænde baby selv efter grundig omrøring.


Mikrobølger kan øge kemiske reaktionshastigheder flere hundrede gange. Vandig mikrobølgebaseret kemi er et. Den første mikrobølgeovn til laboratoriebrug kom på markedet i 1978.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg