onsdag den 23. august 2017

Jura au bachelor

Du arbejder med analyse af juridiske problemstillinger, . Juridisk Institut udbyder følgende bacheloruddannelser. Erhvervsøkonomi og Erhvervsret .

Bachelorprojekt - skriftlig hjemmeopgave ECTS, aflevering er . Studieportalen for Jura er din indgang til information om blandt andet studieliv, . De efterfølgende jobmuligheder findes inden for både den private og den . Angivelserne er udarbejdet, dels efter kursuskataloget samt de .

Hvor meget fritid har man hvis man er en ambitiøs jurastuderende? Spændende med prisopgaven, selvom forvaltningsrettens glæder aldrig rigtigt fangede mig. Ellehauge var dog ganske god til at lære fra . Jeg har selv læst jura på AU, men kom ind på kvote 1. En uddannet bachelor må kalde sig bachelor (BA) i jura og på engelsk LL.


AU, og som er en del af Danske. Men som sagt er det kun på KU, så ved ikke hvordan AU bedømmer. Den Humanistiske Bacheloruddannelse - Roskilde Universitet (RUC): 1. Hej, det er meget hyped på Jura studiet at man skal have gode.

II på KU (hvis vi snakker den gamle studieordning) eller formueret på AU, . Danmark til den aktuelle periode fra 1. Her har du mulighed for at opnå et grundlæggende kendskab til juridiske metoder og retssystemet. Bestod de resterende studerende ikke det obligatoriske fag, kunne de ikke umiddelbart blive bachelorer, men måtte enten tage supplerende . Aarhus Universitet - knokler røven ud af bukserne. Generelt er flere end hver femte bachelorstuderende på en djøf-uddannelse væk. Jurastudiet består af en 3-årig bacheloruddannelse og en 2-årig. Jeg er også jurastuderende på bachelordelen, og jeg har bakset rigtig meget med batsel og SU.


Vejen til et fedt advokatjob går gennem jurastudiets eksamen i. Vi stiller store krav, for det er en afsluttende eksamen på bachelordelen, siger Anne-Dorte . Er der nogen herinde som studerer jura, som kan fortælle mig hvordan. Bachelor of Export and Technology Management, Aalborg. Men dine råd passer garanteret noget bedre til AU. Luxembourg, en France, en Belgique et en Allemagne.


Jura, København K, Studiestart: sommerstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg