onsdag den 16. august 2017

Barista kursus odense

Den perfekt ristede bønne, er kun den halve vej til den perfekte kop kaffe! Når man først dykker ned i kaffens verden, vil man opdage, at med rigtig kaffe kan du . Webshop I shoppen kan du købe frisk ristet kaffe, melde dig på kursus eller lade dig friste i must have barista udstyr. Alle kaffedrikkere elsker en god kaffeoplevelse, og med vores mini barista-kursus er du lidt bedre stillet næste gang kaffen skal brygges og forstår hvor kaffen . Undervisning af dygtig barista og smagsprøver på forskellig slags kaffe. På dette kaffekursus lærer du om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og. På kurset lærer du at lave den perfekte espresso og basale kaffetyper der forbindes med espressomaskinen, som caffé latte og cappuccino.


KaffeKlaus laver kaffe- og barista-arrangementer til alle formål - lige fra den lille. Kaffen er altid friskristet, fra et lokalt risteri på Fyn hvor vi selv henter og blander poserne. Med et Latte Art kursus bliver du i stand til at lave flotte mønstre i . Book en barista til dine gæster. Vi har kaffe-barer til både små og store arrangementer; Vi tilbyder Latte Art kurser til private og virksomheder.


Vi tilbyder følgende kaffekurser: Kaffens Univers Baristateknik Latte Art. Alle afvikles af landets bedste baristaer og fagfolk. Risteriets kursus for dem der enten lige har taget første skridt og købt sig en god kvalitets espresso maskine. Eller for dem der allerede er lidt øvet hjemme fra . Velkommen til Baristakursus Nordhavn!


Vi tilbyder kurser og events til entusiater og professionelle. Vi underviser i baristakundskaber, espressobrygning, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg