fredag den 6. februar 2015

Skåle med låg til mikroovn

Har du en mikroovn, så kan du lige så godt også anskaffe dig en plastikboks, som. Her finder de super gode tallerkener og skåle fra Sistema til mikroovn. IKEA - PRICKIG, Låg til mikroovn, Med mange små damphuller.

Passer til de fleste mikroovne, også små modeller. Gennemsigtigt låg til microovn så du . PVC både som film, bægre, skåle etc. Låg fra - køb Låg online hos Imerco.

Gør skålen velegnet til opbevaring. Tåler fryser samt maskinopvask. Smarte Pyrex fade og skåle som er funktionelle og lette at arbejde med. Pyrex ovnfast glas tåler ovn op til 3grader, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.


Porcelæn og glas må du stort set . Enkle løsninger, der gør livet lettere. Vores konsulenter står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde dét produkt, som passer til dig og dine behov. Skålen tåler ovn, fryser, mikroovn og opvaskemaskine.


Nettoparts lagerfører de mest gængse glastallerkener til de fleste mikroovn mærker.

Nem bestilling af glastallerkener til mikroovne på nettet og hurtig levering fra eget reservedelslager. Den lille skål med låg gør spisebordet mere spændende og kan bruges til. Keramik skåle til morgenma serveringsskåle, salatskåle, ovnfaste skåle.


Et foto af små glasskåle med låg fra la vida - sukkerskål, saltkar, . Kan gå direkte fra ovn til bord. Enkel Hvidpot fade og skåle med låg. De fleste kvalitetsskåle af glas eller porcelæn tåler mikroovn og høje temperaturer, men de færreste har et låg med samme egenskaber.


Låg til lattekop Sophie Vintage fra Greengate. Alle skåle fra GreenGate tåler mikroovn og opvaskemaskine. Nu lancerer Zone en serie af multifunktionelle skåle med låg, der både kan . Smørrebrødspapir er dog velegnet som låg over fade etc. Skåle og fade af glas, porcelæn og stentøj. De kan stables og tåler mikroovn.


Men der er mange andre gode bud på din . Opbygning af mikroovn, magnetron øverst tv, den firkantede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg