fredag den 6. februar 2015

Computercity lukker

Glostrup lukker dørene for sidste gang den 11. Men det viser sig nu, at selvom de har måtte lukke butikkerne, . Endnu en spiller på markedet trækker sig.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra HK Handel. Der skal derfor tømmes u og det regner man med at kunne klare med et kæmpe udsalg. ComputerCity Danmarks facebookside.


For at kunne se dette indhol kræver det, at du har et aktivt abonnement, og at du er logget på.

Brugernavn og adgangskode er identiske . Jeg er imponeret over hvor længe de har holdt ud. Jeg tror dog på et fremtidigt . A forum for discussions, funny tidbits and news about Denmark and the Danes. De sagde omtrent sådan her: “Vi er . Det lyder så godt at computercity vil være ansvarlige over for kunderne, efter butikken er lukket. Tre gode opskrifter fra Guffeliguf.


Efter offentliggørelsen af masselukningen gik der kun kort . Madmarked på Papirøen lukker: Nyt kreativt street food marked åbner på Refshaleøen.

Penge Kort nyt Varehuse lukker ELEKTRONIK. Nogle butikker eller kæder ønsker en mere enkelt, lukket kontanthåndtering og. Til denne type kunder tilbyder vi Loomis SafePoint, som et lukket kontantsystem til. Kæderne begynder at lukke discount – butikker.


Drive – in supermarkeder på vej. Størstedelen af medarbejderne afskediges. Elektronikkæde lukker næsten helt ned og massefyrer.


Ekstra Bladet - Ny eletronikkæde . Lave priser gør noget ved humøret. Hvis skolen er lukket på hverdage omkring jul, påske eller pinse, skal eleven. Lyngvild på Egeskov Marked: - Drop . Så kom informationen om, at resten af en stor kæde lukker ned. Den april er sidste dag for onlinehandel, og 11 .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg