mandag den 9. februar 2015

Krups elkedel temperatur

En kompakt elkedel med elektronisk kontrol - giver den rette temperatur til f. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Krups El-Kedler. Klik her og find den bedste pris nu!

Pittsburgh er en kompakt elkedel fra Krups. Med en kapacitet på liter, valgfri temperaturindstilling på 50°, 60°, 70°, 85° og 100° C og hold-varm-funktion er . Mulighed for at fastholde en ønsket temperatur . Modellen er med justerbar temperaturstyring og holde varm funktion.

Siemens suverænt, men også Philips, AEG og Krups får gode placeringer. Med temperaturvælger på henholdvis 5 67og 1grader. Vi har gennemgået flere elkedel test for at finde den absolut bedste elkedel til dig. Når du skal vælge en elkedel er størrelsen afgørende for, hvor nem den er at bruge.


Hold-varm-funktion - når den valgte temperatur er nået følger automatisk en hold-varm- . Elektronisk display med temperaturindikator. Det er lykkedes Testguro at finde frem til de bedste elkedler efter at have foretaget en. Du kan justere temperaturen fra og op til 1grader. Bodum, OBH Nordica, Philips, Krups, Dualit, Morphy Richards .

Kedelegenskaber, 3graders tilslutningssokkel, skjult . Bredt udvalg og mange med justerbar temperatur. Elkedel, vandkoger, elkoger - kært barn har mange navne. Blandt de store, kendte mærker, som , og , er det Krups til 399. Mens fem elkedler slår fra ved temperaturer over grader – altså meget. Memory-funktion, så det er muligt at lagre temperatur og varmeindstillinger fra gang til gang.


Hvis du drikker meget te, bør du straks kigge nærmere på denne elkedel fra Krups. Med det intuitive LCD display, kan du frit vælge, hvilken temperatur elkedlen . Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Find din nye elkedel online hos os.


Bodum Dobbeltvægget elektrisk elkedel med temperatur indstilling, 1. Jeg drikker meget thé ved forskellige temperaturer og søgte for over et år . Gør elkedlen ideel til alverdens ting - pulverkaffe, supper, . Ledningsfri elkedel – base med 3graders rotation giver praktisk og . Advarsel: Sidste varer på lager! Hos wupti har vi et stort udvalg af krups Elkedler Altid lave priser - se alle her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg