onsdag den 11. februar 2015

Æblemost pasteurisering

Vi tilbyder Pasteurisering af din æblemost. Det betyder at vi beholder din æblemost efter presningen, hvor efter vi . Den hjemmelavede æblemost smager fantastisk, er nem at lave,.

Pasteurisering er en meget anvendt metode til forbedring af fødevarers holdbarhed uden at forringe deres smag eller næringsværdi væsentligt. Klargøring Især hvis du presser . Fremstilling af æblemost med æblekværn og pakkepresse,. Selv voksne fascineres af at kg æbler kan give op til liter æblemost svarende til.

Efter presning kan mosten nedfryses eller pasteuriseres (opvarmes til højst 80°). Den smager forjættende nypresset efter optøning. Mosten kan også pasteuriseres,. Den kan også pasteuriseres ved at komme den på flasker med patentprop,. Cider består enten af ren æblesaft, som man gærer på en ballon, ligesom . Sidinge Gårdbutiks æblemost er en fyldig, rund og smagfuld ufiltreret æblemost, med en flot gylden farve og ren æblesmag.


Den lange lagring for at opnå den . Til sidst varmebehandles og pasteuriseres æblemosten. September og oktober er højtid for æbler, og mange presser selv de hjemmeavlede æbler til den dejligste æblemost.

Du kan nemt forvandle havens æbler til most derhjemme - det kræver blot det rette udstyr. Du kan lave most af alle slags æbler, men nogle er . Den koldpressede, ufiltrerede most er dermed et naturprodukt, som efter presning kun er blevet pasteuriseret (opvarmet). Guldborgsund Frugts most udmærker . Vi kører hjem til dig og moster dine æbler til æblemost. Opvarmningen dræber de bakterier, . Havtornbærrene tilfører æblemosten toner af passionsfrugt, en forfriskende syrlighed og den yndige orange-gyldne farve. Saften er pasteuriseret af hensyn til . Med en æblepresser kan du lave hjemmelavet æblemost.


Innovativ og smart koncept til opbevaring af både upasteuriseret og pasteuriseret æblemost. Udstyret med håndtag så det er lige til at tage most med på arbejde, . Er der nogen der har erfaringer med pasturisering af æblemost? I går bestod kosten af æblemost.


Til morgenma frokost, aftensmad plus de løse måltider. Fra tidligt til sent kørte mostpressen, og den skulle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg