fredag den 13. februar 2015

Laks i staniolpakker

Her er en såre simpel fiskeret. Rul et par baner stanniol ud på køkkenbordet. Sørg for, at de overlapper hinanden.

Citronsaft Salt og peber ½ bdt. Dejlig aftensmad på minutter - find opskriften her. Bagt laks med nye danske kartofler, asparges og sour cream.


Når min mor laver laks, smører hun Dijon sennep på laksebøffen og derefter farin på.

Få den nemme og sunde opskrift på ovnbagt laks med sesam og grøntsager. Du kan lave den på minutter og bruge resterne fra kølesbabet. Jeg elsker laks, men er ved at køre tør for ideer til hvordan den kan tilberedes. Serveres med ”Marineret kartoffelsalat” og ”Ungarnske grøntsager”. Kan spises til alt fra kylling, skinke og oksekød til tun, laks og rejer.


Auberginerne når de er grillet. Når grillsæsonen er over os, opstår der ofte tvivl om, hvornår og hvordan man skal bruge sølvpapir og staniol på grillen. Porcelæn og glas må du stort set . Lav staniolpakker med en klat smør af kartoflerne.

Rør smørret blødt, og vend med ærter og salt. Læg lidt smør samt laksen ovenpå og krydder med salt og peber. Mange tror ikke at man kan lave varmrøget laks på grillen, men det kan. Fisken er lagt på staniol og lagt på en røgrist jeg har købt engang til . Udbred to stykker staniol på bordet. Fordel tomater og porre på de to . Teriyaki er en japansk sauce af sake (risvin), honning, ingefær og hvidløg.


Hovedretten bestod af en stor staniolpakke, hvor der var en kartoffelbund med . Men generelt lakse stykker på den ene eller anden . USA, er det den traditionelle træ til rygning laks. Bruschetta med olie, hvidløg, rødløg, laks og kapers (ordentlig olie !!) smør med. Laks med squash spaghetti og pesto. Grill culotten på alle sider, og læg staniolpakkerne ved siden af.


Nyd et dejligt fredagsophold indeholdende: Hjemmerøget laks til forret. Karl Johan, hælder lidt piskefløde ve og lukker staniolpakkerne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg