mandag den 16. februar 2015

Isterninger kugler

Terningformede isterninger har alt for længe domineret isbranchen, men nu overtager kuglerne herredømmet. Ikke nok med at kugler smelter langsommere, . Lav flotte store runde iskugler (runde isterninger) med disse professionelle forme.

Det er meningen at is skal holde din drink kol og få isterninger smelter hurtigt, så drinken hurtigt bliver varm, og efterlader dig med en lunken . Vil du gerne lave dine helt egne personlige isterninger så er det nu muligt med disse iskugler. Sjove forme til kugle isterninger, som kan fyldes med pynt. Lav de mest fantastiske isterninger.

De smelter ikke nær så hurtigt som små isterninger, og er geniale. Det er nemt at presse isterningen ud af bakken, da den er lavet af blød silikone. Sammenlign priser og læs anmeldelser af isterninger Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Det er en siliconeform, som man kan lave isterninge-kugler af.


Svend Peter Vestergaar der godt er . Liv dit glas op med sjove isterninger, eller køl en klassisk drink ned med en isterning eller to. Isform Kugler små manufacturer logo . Opgradér de sædvanlige kedelige, firkantede isterninger med nogle.

Leder du efter billige Barudstyr og åbnere online? Kæmpe isterninger shotsglas isterninger party isterninger isterninger til GIN ROM Øl. Vi er klar med is kugler - isterningebakker - isternings shots glas og flotte . Vi har lanceret ny BIG Cube isterning – til den kræsne cocktailbar hvor kun det største er.


Mere advanceret issyl til at lave f. Pose med gram, hvilket er nok til én stor eller to små vaser. Tril nu små kugler på størrelse med en lille bordtennisbold og læg en . Irmas ingefær-shot med æble Isterninger Server ingefær shot. Vi leverer isterninger og knust is til HELE DK. Intet arrangement er for stort eller småt til os. Afkøl smoothien ved at komme 2-isterninger i. Kan også bruges til at lave chokolade-, fromage-, fondant-, sæbe- eller gele-kugler.


Laver en iskugle isterning til . Vores siliconeforme kan anvendes både til fyldt chokolade, Petit Four, isterninger og bagning. Vi har også kunstigt knust is eller isterninger, som du kan lægge de . Laktose- og glutenfri flødeis, . Form den til kugler eller små pølser, brug to skeer eller fugtede hænder. Skotsk whisky med isterninger, sagde jeg til bartenderen, der stod og ventede. Sikkerhedstrusler mod Danmark og Europa er så mangfoldige, at der ikke kan skæres nogen steder, siger Løkke. Hvis blenderen kan knuse ​isterninger​, kan du blende dem med.


Hæld Pink Port over en 1-kugler jordbær- eller hindbærsorbet. Drys revet hvid chokolade over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg