torsdag den 23. juni 2016

Montering af hpfi relæ

Amagerelektrikeren har mange års erfaring i el-branchen og en del af El Gruppen. Vi er dækket af TEKNIQ's garanti, og monterer HPFI-relæ. Et HPFI er typisk monteret i elinstallationens indgang/til gang, dvs. Jeg er i tvivl om, om en HPFI afbryder må tilsluttes med tilgang forneden og afgang foroven. Leverandøren har ikke kunnet besvare dette.


HFI-relæ slår fra ved tilslutning af ovn - Lav-det-selv. Loft udtag slår HFI fra - Lav-det-selv. Få installeret et HPFI-relæ til 128- kr. Forside › PrivatLignendeFå installeret det lovpligtige HPFI-relæ til en kampagne pris på 128- kr.


Skal du have monteret HPFI-relæ eller eltavle? Komplet-el ApS installerer og renoverer eltavle for private og erhverv i Nordsjællan herunder HPFI-relæ. I forbindelse med de nye regler for boliginstallationer er der nu krav om at der Skal være det nye HPFI relæ foran alle installationer. Hop til HPFI-afbryderens montering - Udskiftning og montering af HPFI-afbryder er en opgave for en autoriseret elinstallatør.


Udover at et gammelt relæ kan være farligt, blev det faktisk også et lovkrav i 20at skifte det til et HFI- eller et HPFI-relæ. RH-El står til rådighe når det gamle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg