onsdag den 22. juni 2016

Hylde 56x56

Hylde med EKSTRA KRAFTIG hvid melamin overflade og med mm ABS FORKANT. Tykkelse cm B: 5cm D: 5cm DER MEDFØLGER STK. Køb Hylde til garderobe og køkkenskabe i den kendte HTH kvalitet. Se vores udvalg og tilbud på Garderobeskabe i HTH webshop.


Hyldepakke med stk cm hylder Inkl. Passer i et Mskab som er 58cm indvendigt Dybde ca. IKEA - STUVA GRUNDLIG, Hylde, 56xcm, , Med STUVA GRUNDLIG indretning kan du nemt opbevare og organisere dine ting. Der medfølger sammen med hylderne hyldebærere. I skabssiderne er der huller til disse.


Her har vi samlet vores udvalg af hylder i forskellige farver, materialer og former. Find de hylder, der passer til dit hjem. Se vores store udvalg inden for kategorien hylde. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Tørres af med en klud fugtet med et mildt rengøringsmiddel.


Egnet til moduler til at gemme BESTÅ cm . Flotte hvide hylder til skabe i mange størrelser, priser og designs. Du kan altid finde billige skabshylder hos os, da vi er en af de billigste udbydere på markedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg