onsdag den 22. juni 2016

Isterninger køb

København, hvor du kan købe isterninger og vælge at afhente disse indenfor åbningstiden. Du kan også vælge at få dine isterninger . Isterninger – Vi har is til din fest ‎Butik ‎Is i poser ‎25kg isterninger i poseIsterninger til fest - Køb is til enhver lejlighed hos Plusice. Vælg mellem isterninger, knust is, tøris, isblokke og isskulpturer.


Kontakt os ‎Isterninger ‎kg. Køb billig is til fest lige her! Hent selv eller få dem leveret lige til døren. Vi garanterer prisvenlighed og en kold oplevelse!


Bedst til Fest sælger isterninger. Spar besværet og køb isterninger der er klar, hos os. Vi har altid på lager og de leveres i isolerede termobokse.


Gourmet isterninger fra Scotsman Ice System er verdensberømte og gør glæde på mange tusinde barer, hoteller og restauranter – i Danmark og i resten af . Store amerikanske frysere fyldt med krystalklare isterninger og knust is i kg poser pryder forpladsen hos OK Plus butikker. Her har du mulighed for at købe . Få isen leveret lige til døren alle ugens dage! Bartendertjenesten leverer både knust is og isterninger.


Vi leverer is til fest i hele Danmark. Du får dem lynhurtigt og vi garanterer for godt humør fra køb til levering. Har du brug for isterninger her og nu? Du kan altid finde vores poser med kg.


Lav din egen hjemmelavet cocktail med knust is. Isterninger til drinks eller nedkøling af drikkevarer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg