tirsdag den 7. juni 2016

Kew højtryksrenser olie

Det er korrekt at højtryksrensere af denne størrelse er lavet til en. Vælg blot den model der passer til dit behov, så er du sikker på at få en maskine, du bliver glad for. Når du har åbnet tegningen og den ikke vender korrekt, “højre klik” på tegningen og vælg “roter med uret” Find reservedelsnummeret .

Højtryksrensere og tilbehør splittegninger. Nilfisk anvender cookies til at optimere brugen af hjemmesiden og indsamle statistik. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.


Special olie for højtryk, liter.

Hos Davidsen finder du det bedste udvalg af tilbehør til højtryksrensere. På PriceRunner kan du sammenligne priser på højtryksrensere. Sammenlign priser og læs anmeldelser af olie højtryksrenser. Klik her og find den bedste pris nu! Her kan du se vores udvalg af tilbehør til højtryksrensere.


Vi har forskellige dyser, spulepistoler, koblinger, slanger og andet du skal bruge til din højtryksrenser. Har en mindre ALTO højtryksrenser. PAD X-TRA højtryksrenser på 1bar med ekstra udstyr.


Stort udvalg af modeller og tilbehør.

Se det store sortiment og køb online. Til afrensning af fedt og olie. Lanse for skumudstyr til KEW højtryksrenser.


Du skal være logget ind for at købe produkter . Ved korrekt dosering, lægger Pressure Wash en kraftig og vedhæftende . God kvalitet til den rigtige pris. Jeg har en KEW Classic Hobby 100-højtryksrenser. Værktøj, sikkerhedssko, arbejdstøj, kompressor, svejser, trailer, kemi, olie,. Med en Nilfisk højtryksrenser får du hurtigt gjort terrassen sommerklar.


Køb Nilfisk højtryksrenser billigt online her. Vi tilbyder højtryksrensere, af høj kvalitet til landbruget, auto- og transportbranchen, industrien, bygge- og anlægsbranchen og private forbrugere. Mellemrør Gtil højtryksrenser.


Nilfisk tilbyder højtryksrensere der passer til enhver rengøringsopgave. Fordel: Nem kontrol af olie- stand – øget levetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg