torsdag den 2. juni 2016

Hjemmelavet koldbrygget kaffe

Herunder kan du se min opskrift på hjemmelavet koldbrygget kaffe. Man skal væbne sig med tålmodighe for den kolde brygning kræver lang . Når du laver iskaffe med koldbrygget kaffe fjerner du en del af bitterstofferne fra kaffen og får derfor den dejligste runde kaffesmag. Den nye hotte kaffetrend er nemlig koldbrygget kaffe. Læs også: Hjemmelavet nutella, der smelter på tungen. For et par år siden forsøgte kaffefabrikanten Peter Larsen Kaffe sig så småt med et nyt produkt.


Prøveballonen blev sat op til . Har du lyst til at lære hvordan man laver kaffe, der rent faktisk smager af kaffe? Læs med her og lær alt om koldbrygget kaffe (cold brew coffee). Det er utrolig enkelt at lave din egen hjemmelavede koldbryg, det eneste du skal bruge, udover kaffebønner, er en si og en blender! Sommeren og varmen er over os, og derfor er det dejligt at nyde en svalende og forfriskende iskaffe.


Fordelen ved at lave koldbrygget kaffe er, . Hvis du aldrig har hørt om koldbrygget kaffe, så er det nu, du åbner en ekstra fane og kaster dig over en omgang selvundervisning. Når sommersolen brænder, har du lyst til at drikke noget koldt. Og hvis du trænger til en kop kaffe, kan du nemt lære at lave et sommervenligt . De fleste hader jo kol bitter kaffe, men KOLDBRYG giver en helt anden smagsoplevelse. Der er tale om friskristet, økologisk kaffe, der har ligget i koldt vand i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg