onsdag den 9. december 2015

Zeolite opvaskemaskine

Zeolit er et naturligt mineral med en helt særlig egenskab. Zeolitten ligger skjult i bundkarret på Siemens opvaskemaskiner, og har en dobbeltvirkende effekt . Maksimal tørreevne med ekstra lavt energiforbrug. Er du træt af, at det rene service ikke bliver rigtig tørt?


Så bør du prøve Boschs opvaskemaskiner med den . Vi står og skal have ny opvaskemaskine. I den forbindelse har jeg selvfølgelig været inde og undersøge hvad der. Din nye opvaskemaskine er netop blevet færdig med at vaske, du åbner.


I maskinen findes også mineralet zeolit, som under tørreprocessen . Siemens Opvaskemaskiner (stk.). Via et naturligt mineral (Zeolite) bliver al fugt absorberet, og luften bliver varmet op, så alt . Opvaskemaskine test: – I denne artikel har vi set nærmere på hvilke opvaskemaskiner som Skandinaviens førende testmagasiner . Vi købte vores Bosch Super Silence vaskemaskine for ca. Det er blevet en ren fornøjelse at tømme opvaskemaskine hjemme hos os :-). Skousen har et bredt sortiment af integrerede opvaskemaskiner fra kvalitetsmærker som Asko, Miele og Blomberg. Hos os får du god rådgivning og knowhow . Se, hvilke opvaskemaskiner der er bedst netop nu, her.


Zeolit har nogle enestående egenskaber, der passer særligt godt til opvaskemaskiner. Mineralet er usædvanligt godt til at håndtere varme og fugt: når .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg