torsdag den 3. december 2015

Fodertønde

Køb fodertønder billigt og spar penge på GulogGratis. Fodertønde af kraftig grøn plast. Klik ind og se vores udvalg af fodertønder, halmpiller m.

Produceret af fødevare godkendte materialer. Sammenlign priser og læs anmeldelser af fodertønde Dyreartikler. Klik her og find den bedste pris nu!

Opbevaringstønde med låg - ltr. Forsynet med meget tætsluttende låg med . Plastlågfad - plasttønde med låg - fodertønde - blå - l - fødevaregodkendt. Lavet af fødevaregodkendt kvalitetsplastic, og beregnet til opbevaring af tørfoder. Stort udvalg af fodertønder og foderautomater til jagtreviret.


Bruges til eksempelvis opdræt af fasaner og fodring af rådyr. Tønde til sikker opbevaring af foder mm. Der drejer som en tønde på 100L og der skal være spiral i . Små og store fodertønder til hunde!

Practical food barrel for safe storage of husse food. Luksus fodertønde til korrekt opbevaring af foder. FÅ DIT FODER OPBEVARET RIGTIGT – OG FORLÆNG HOLDBARHEDEN OG DEN GODE . Til dig der er træt af, at tømme og rengøre tønder med flad bund! Billede: Rabat bouble: PrisEfterRabat: DKK 3600.


Jeg mangler 1-fodertønder, men har ikke råd til at betale 3kr stykket. En fodertønde fra DyreRiget beskytter dit foder mod både fugt og skadedyr. Derved kan foderet placeres lige ved buret. Vi har igennem et par måneder fået besøg af denne fasan ved foderbrættet. Der er endnu ikke skrevet kommentarer.


Tønden er ny og kan nemt anvendes som beholder til Dangate foderautomatik. Køb TRIXIE FODERTØNDE til Danmarks billigste priser. Grønmalede plastik tønder med skruelåg.


Extrem let når den er tom og let at bære med håndtagene. Perfekt til fuglevildt og råvildt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg