torsdag den 10. december 2015

Hedvandsrenser leje

Lej en højtryksrenser til de mere krævende rengøringsopgaver. Hos Ramirent kan du leje højtryksrensere til både koldt og varmt vand. Prisen er dagsleje og maskinen skal afleveres rengjort, som da .

Lej din stavvibrator, bjælkevibrator, glittemaskine, blandemaskine, transportbån. Støvsugere afleveres tomme, poser kan købes​. Vi giver dig her Danmarks bedste adresser på udlejning af maskiner og . Loxam er Europas største materiel udlejer af liftvogne, saxlifte, teleskoblæssere, bomlifte, dumpere og moduler.

Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, . Klik på billede for stor størrelse. Hos STARK tilbyder vi materieludlejning til både privat- og erhvervskunder. Mobil hedvandsrenser på 2volt. Den nye serie af opretstående hedvandsrensere fra Kärcher betyder, at der nu ikke længere er opgaver, der ikke kan løses . Lejepris er eksklusiv levering, afhentning, slutrengøring, forsikring og . Det er nok billigere at leje en en gang om året.


Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog. Du får den bedste service hos os.

Vi udlejer professionelt fliserens udstyr inkl. En højtryksrenser du kan tage med dig overalt. Derudover har vi også en lille københavner pølsevogn som kan lejes til enhver anledning.


ABC Materieludlejning ABC Biludlejning ABC Maskinudlejning Handel med parkmaskiner-Parktraktorer og havemaskiner-Plænetraktorer. Se det store sortiment og køb online. Hedvandsrenser ALTO Neptune 380V. Højtryksrenser 1bar kr 1400. I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det-selv projekt.


Lej din løsning hos Industrivejens Maskiner ApS - Vi hjælper med alt fra el-værktøj til store anlægsmaskiner. Efter vi har etableret os ved motorvej Ekan det . I Cito Holstebro udlejer vi maskiner, lifte, stilladser af enhver art og har . Manglende returnering af det lejede, indenfor den aftalte ti giver udlejer ret til at kræve effekternes. Tiltskovl til gravemaskine og minigraver​.


Lej materialerne til hvert gør-det-selv job hos dit byggemarked. Leje af mobil hedvandsrenser til f. Find udlejningsstedet for at leje dit materiale. Maskin og materieludlejning til professionelle!


Lej lifte, hejs, værkstøj, skure, entreprenørmaskiner og meget andet hos Cramo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg