onsdag den 2. december 2015

Hylder til væg

At finde den perfekte hylde kan være svært. Hos Luxo Living har vi samlet nogle forslag til hylder, som vi tror der kunne fange din interesse. Hylder forvandler tomme vægge til et perfekt sted at opbevare eller udstille dine ting. I IKEA har vi masser af stilarter, der passer til resten af vores møbler.


I JYSK finder du et stort udvalg inden for forskellige typer af hylder. Vi har både dekorative svævehylder og gallerihylder. Find inspiration her på siden eller . Se vores store udvalg af hylder - Køb en svævehylde online hos BAUHAUS. Efter en periode med minimalistiske tendenser som glatte flader og nøgne vægge . Her har vi samlet vores udvalg af hylder i forskellige farver, materialer og former.


Pulverlakeret hyldeknægt til montering af hylder på væg. Hylder kan både bruges som praktisk opbevaring og til udsmykning af rummet. Du kan forvandle en tom plads på væggen til et fabelagtig ste hvor du kan . Hylder på væggen kan skabe hygge i boligen, og benyttes som opbevaringsplads. Hos ILVA kan du vælge mellem fede hylder til faste lave priser.


Brug hylder i din indretning uanset om du vil hænge dem i stuen, entréen eller. Donegal Bogskab med hylder - valnød. En reol behøver imidlertid ikke længere betyde en hel væg fyldt med hylder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg