onsdag den 9. december 2015

Støvsuger radiator

Læs hvordan du bedst får gjort din radiator ren. Til mere specielle radiatorer, kan du købe et specielt mundstykke til din støvsuger, og . Fleksibel slange med aftagelig børste, som passer til alle husholdningsstøvsugere med rund tilslutning på til mm.

Den er ideel til støvsugning bag . Her får du et godt universalmundstykke til at klare de umulige opgaver med. Støvsugerslange til radiator mm. Du kan også bruge en støvsuger til at suge det løsnede skidt op.

Radiatorer kan være svære at rengøre, men mange støvsugere har et langt . Sammenlign priser og læs anmeldelser af radiator støvsugertilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Mini-Kit bestående af specielle mundstykker til støvsugning af Computeren Bilens. Gør det let at støvsuge bag radiatorer, skabe m. Køb Radiatorbørste til alle støvsugere hos Stoevsugerposen.


Hurtig levering og telefonsupport. Perfekt Pleje Silent Parketto Gulvmundstykke – mm oval tilslutning.

Anvendelse: Kan bruges bag radiator og små smalle steder. Når du skal vælge nye radiatorer er det vigtigt at tænke på hvilken model der passer til din bolig, hvor mange du skal bruge, størrelsen af radiatorerne, . Med mange støvsugere følger en lille håndfuld grej, du kan sætte fast for enden af røret. Du kommer langt med standardmundstykket, men vil . Fleksibel radiatorbørste med indbygget wire som er plastikbelagt og PP børster. I et vist omgang kan en støvsuger naturligvis bruges. Med Mieles tilbehør til støvsugere øger du ydelsen for dine hånd- eller gulvstøvsugere og sørger således for endnu større effektivitet og komfort!


Meget smart mundstykke til din støvsuger. Universalt bøjeligt mundstykke med børste. Passer til alle gængse støvsugere. Denne radiatorbørste er velegnet til rengøring bagved radiatorer og imellem radiator lamellerne.


Flexiclean radiator Tilbehør-reservedele til støvsuger. Her finder du vores udvalg af mundstykker til din Miele støvsuger. Flexi Clean Maxi - effektivt smalt børste mundstykke til støvsugeren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg