onsdag den 2. december 2015

Sony xperia z3 skærm reparation

Besøg os og få din Xperia Zreparereret hurtigst muligt. Sammenlign priser på reparationer! Hurtig og billig reparation af Sony mobiltelefoner. Print gratis pakkelabel eller besøg butik.


Hos iExpert yder vi billig SONY. SONY Xperia ZCompact Komplet Skærm udskiftningmdr. Vi foretager både skærmskift, reparation af vandskader og touch-funktionen samt fejlsøgning. Smadret skærm eller knapper der ikke virker? Har din Sony telefon brug for en skærmudskiftning, eller anden reparation?


Beskrivelse : Xperia Z(Compact skærm Grade A) - Skærm udskiftning. Sony Xperia Zplus - Udskiftning af bagcover, 68- . Alle reparationer vil blive foretaget på vores ESD-sikrede værksted. Ser din telefon ud som vist på billedet er Glasset knust og LCD displayet defekt. Altid den mest tilfredsstillende service med originale dele til din Sony.


Har du smadret skærmen eller er dit batteri blevet sløvt, så kig forbi og få det . De viste priser er for komplet skærm udskiftning . Uanset om det er en smadret skærm , et dødt batteri , den uheldige vandskade. SONY XPERIA ZCOMPACT SKÆRM OG TOUCH GLAS REPARATION. Vi kan udskifte Bag coveret på . Vi udfører en Xperia ZCompact reparation med prisgaranti og på ned til min. Sony ZCompact er en mindre og billigere udgave af den enormt stærke Sony Z3.


Find prisen på din Sony reparation Køge, Sony skærm Køge, Sony batteri Køge, Sony glas Køge, Sony kamera Køge mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg