tirsdag den 18. august 2015

Stauder der blomster hele sommeren

Stauder der blomstrer juni, juli, august eller længere. Gode stauder til bunddække Stauder som blomstrer hele sommeren Stauder som trives. Astilbe har fint fjerdelte blade og nogle store toppe af små blomster. Mormorbedet er en populær betegnelse for staude- og rosenbede. Dit blomsterbed kan blomstre hele sommeren, hvis du planlægger det i . Hvilke blomster skal du satse på, hvis du vil have en have, der holder år efter år?


Se, hvad havetrenden er lige nu, og få tips til, hvordan du . Et staudebed uden blomster er utænkeligt, skriver Søren Ryge i sin. Sammensæt dit staudebed ud fra, hvornår stauderne blomstrer - så er der altid. Sørg også for, at stauderne ikke tørrer ud i løbet af sommeren.


At man i mange haver ikke har særlig mange blomstrende stauder efter 1. Hvordan laver man et blomstrende staudebed som blomstrer hele året? Et til forår/sommer og et til efterår/vinter. Midt i det fremstormende forår, melder en fin og let staude sig med blomster i en anden farve end de fleste forårsblomster. Sværdatlant lyser op i haven med sine gule blomster midt på sommeren, den stortrives på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg