onsdag den 26. august 2015

Høje stauder til skygge

Høje stauder der ikke kræver opbinding og som med blomst og løv virker iøjnefaldende,. Som en frodig bund under de høje stauder, har vi valgt lodden løvefo Alchemilla. Nemme bunddækkende stauder er planter, der har store blade, som.

Hvilke stauder og blomster kan tåle skygge eller halvskygge? Blomsterne er stjerneformede og sidder på høje blomsterstængler og blomstrer . Kraftige stauder kan også være med til støtte de høje stauder, som måske . Denne staudeart består af en bred vifte af planter både til sol og skygge med .

Køb smukke stauder til haven hos Jespers Planteskole. Vi ved alt om stauder, og mere end 6forskellige stauder. På udkig efter stauder til tør jord? Køb online og opnå store mængderabatter!


Med forbehold for udsolgte planter. Stauder Forventet salgstidspunkt: marts – november. Der findes høje og lave, ranke og brede stauder. Der er de skyggekrævende og de solelskende.


En del tørketålende, og de tørstige er ikke svære at finde.

Normalt planter man de høje stauder bagest, men det er ikke nogen naturlov. Vælg et voksested med læ og gerne solskin, men halvskygge kan også . Se gode blomster til skyggen her. Hosta er en staude som næsten kan tåle alt. I skyggen lider planterne sjældent af vandmangel, og det giver en helt anden frodighed end i. PLANTELISTE påskeklokke Helleborus orientalis lungeurt (flere slags) Pulmonaria kærmindesøster Brunnera macrophylla. Pebertræ, Peberbusk, 1-årsplanter, som nu er ca cm.


En anden bunddækkende staude, der trives på skyggefulde steder er Tiarella. De høje stauder, der let falder om, skal støttes. I har haft glæde af, såvel høje som lave, blomstrende,. Det er høje statelige planter, som lægger sine knolde, eller . Er du på jagt efter en staude med et let og luftigt udtryk, er jakobsstige et.


De smukke, knæhøje kurveblomsters varme farver passer næsten overalt. Foretrækker sol eller vandrende skygge. Breder sig ved udløbere og danner hurtigt et løst tæppe. SOL – LÆ – SKYGGE At ligge på græsset, eller på bløde trædebregner, er vidunderligt.


Skab læ og rum med buske, høje stauder, bambus eller hæk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg