onsdag den 12. august 2015

Alu dørskinne

Derfor er det vigtigt at du er bekendt med forskellen på dem. Når du køber nyt gulv skal du huske også at købe nye skinner, alu skinner, messing skinner eller overgangsskinner for at få en pæn afslutning af gulvet. Er bronzefarvet med skridhæmmende riller.

Gulvprofiler til enhver løsning. Dog ikke indadgående yderdøre, der udsættes for regn. Carl Ras har mere end års erfaring som forhandler af værktøj og beslag.


Køb dine lister og alu profiler online her hos os!

Se vores aluprofiler online hos Bygma. Følgende tekniske egenskaber er evt. LX: Dørtrinsramper og dørskinner. Letvægts ramper, som er fremstillet af aluminium og er lette at transportere, da de enten kan foldes eller er teleskopiske, se alle de spændende muligheder på . Perforeret aluminium, velegnet udenfor. Den fleksible og modulære løsning, der opbygges efter behovet.


Den kan bære en dørvægt på op til 3kg. Dørskinne (LX3) er fremstillet af sølveloxeret Aluminium. Automatisk tætningsliste lydisolerende.

Endestykke til dørskinne øverste højre - Gram original Varenr. Vinduer og døre fra Primo er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på funktion, kvalitet og design. Udføres efter mål- uden omkostninger. Aphrodite er fremstillet af meget kraftige hvidlakerede alu-profiler. Indbygningskarmen leveres usamlet.


Alu- skydedørsskinne med beslag afstemmes efter vægt på dør. Vælg mellem dørtrinsramper og dørskinner. Alu-skinner er for det første pænere, og så skal min kone ikke løfte sin rollator op over trinet.


Rampen er specielt udviklet til anvendelse . Du køber derfor et sæt bestående af en dør, skinne og en kappe. Den enkle løsning med skinne gør, at der spares et stort areal ved montage af dette produkt. Anvendelser: Smøring af dørskinner, køretøjsdørlåse. Kulstålmetallestempel til dørskinne.


Smør døre, hængsler og dørskinner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg