tirsdag den 25. august 2015

Aeg vaskemaskine fejl

Aeg fejlkoder til hånde hvidevarer HER! Viser din vaskemaskine E- Så har vi løsningen her. Rådfør dig altid med din brugervejledning for afhjælpning.

Fejlkoder til AEG Electrolux vaskemaskiner. Vaskemaskiner kan vise mange forskellige fejlkoder . Efejl displayet, ved at stille den på 0. Fejl på AEG opvaskemaskine - Lav-det-selv.

AEG lavamat fejl E- Lav-det-selv. Alle andre koder har jeg fundet bare ikke E40. Er ny her på siden, så håber indlæget er det rette sted. Maskinen vaskede og kørte som den . Herunder finder du en lang række fejlkoder for AEG hårde hvidevarer.


Tryk på billedet for at forstørre det og gøre det tydeligt. Hvis din vaskemaskine ikke vil centrifugere, skyldes det normalt: 1. AEG vaskemaskiner med display viser normalt fejlkode Cmed dette problem. AEG-tekniker, sidstnævnte dog mest grundet fejlopsætning som var sjusket?

Jeg har forlagt manualen til min vaskemaskine og nu skriver den en fejl, som jeg ikke lige kan greje. Hvidevarer fra Electrolux Group, som omfatter Zanussi mærke AEG, Priveleg, HF et al. Afhængigt af landetfor hvilke de producerer teknikken, . Der er reservedele til de fleste typer af fejl, der kan forekomme, efter at vaskemaskinen er . Sammenlign priser og læs anmeldelser af AEG tilbehør vaskemaskine Hvidevarer tilbehør.


Klik her og find den bedste pris. Giv os feedback eller rapportér fejl . Forsendelse (ekskl. moms) Gratis! Fejl koder til diverse fabrikater, Eks AEG, BOSCH . På denne side kan du se, hvordan du åbner en vaskemaskine, der er gået i. Husk at kontakte Nortec hurtigst muligt, så vi kan få gennemgået maskinen for fejl. Nulstil maskinen ved at tænde og slukke for den.


Hvis fejlen ikke kan rettes, kan . Dette er nok den mest klassiske fejl. Brug aldrig vaskemaskinen, hvis strømkablet, kontrolpanelet, toppladen eller soklen er. Garanti-service for Electrolux på flg. AEG – Zanussi – Voss og Electrolux.


Pøblen tager jo altid fejl, det ved alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg