onsdag den 11. juli 2018

Vandstøvsuger leje

I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det-selv projekt. God kvalitet til den rigtige pris. Lej en professionel vandstøvsuger hos LOXAM til de vanskelige rengøringsopgaver på byggepladsen, værkstedet og lign.

Ronda 5med dykpumpe pris pr. Havearbejde Havetromle, Havefræser, Hækkeklipper, Højtryksrenser, Kompostkværn, Pælebor manuelt mm, Pælebor, manuelt,. Kontakt din lokale Røverkøb Farvehandel eller . Hos STARK tilbyder vi materieludlejning til både privat- og erhvervskunder.

Hos Ramirent kan du leje højtryksrensere til både koldt og varmt vand. Lej en vandstøvsuger så du hurtigt kan tørre op og mindske følgeskaderne. Vi hjælder dig med at vælge den rigtige til dit behov. Vi tilbyder såvel salg som udlejning af affugter, pumper og vandstøvsuger.


Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog. Du får den bedste service hos os. Ghibli AS4Industristøvsuger. Udlejning støvsuger og vandsuger. All-round industristøvsuger til tør- og vådsugning, som er udstyret med kraftig motor og har .

Vi har tre forskellig typer af damsugere man kan leje. LEJ - Støvsugerrobot til poolen og nyd dagen - pr dag 5kr. Alternativ er at leje inden et evt køb.


Om du skal købe eller leje afhænger af dit behov og din pengepung. I virkeligheden er det en støvsuger, men det er en ganske særlig . Lej din stavvibrator, bjælkevibrator, glittemaskine, blandemaskine,. Kan monteres med støvsuger eller vandingsanlæg. Ruskol er en af Danmarks største uafhængige udlejningsafdelinger af affugtningsanlæg til . Kan bruges som almindelig støvsuger, eller sættes til andre. Indhent tilbud ved længere tids leje . Skulle der, mod forventning, opstå problemer med det lejede materiel,.


Har du ikke behov for at eje en maskine, men ønsker derimod at leje maskiner på dagsbasis,. Ved en komplet lejeaftale, lejer du eller dit firma en maskine for en årrække med en fast månedelig ydelse. Tilbehørsæt til støvsuger - Kärcher.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg