torsdag den 12. juli 2018

Kølervæske typer

Det er altså indholdsfortegnelsen, du skal koncentrere dig om, når du skal købe kølervæske. Det er som hovedregel uden betydning, hvilken . Generelt bruges den blå til støbejernsmotorer og den røde til aluminiumsmotorer.

Der er tre typer af kølervæske. Jeg har netop skiftet kølervæske min bil (en VW Passat) og. Long-Life har en bedre rustbeskyttelse . På tankstationen havde de flere typer kølervæsker med forkellige farver, men .

Det kan være svært at finde den rigtige kølervæske til bilen. Med vores guide finder du let og sikkert den rigtige kølervæske til bilen. Vi sender dag til dag fragtfrit.


Disse to typer bør ikke blandes, da der kan opstå misvisninger, når frostpunktet . Der findes to typer velkendt kølervæske typer på markedet:. Det er de to typer der ikke skal sammenblandes, altså de kemiske navne på væskerne der er de væsentlige og som man skal henholde sig til . Du skal skylle og erstatte din bils . Har en Leon 1M hvor der står at der skal fyldes G(rød) kølervæske på. Det har jeg så gjort her den anden dag, men tror det var det blå der .

Køb Kølervæske, blå, liter : Kølervæske og vand hos thansen. Hej Er der nogen som ve om der er forskel på blå kølervæske og rød. En mekaniker-ven har bildt mig ind at hvis man blander de to typer . Klik på billedet for mere info.


KØLERVÆSKE 5L MAXLIFE KONCENTRERET. Grundlæggende er efterfyldning af kølervæske en nem og billig “gør det selv” opgave, som alle kan. Kan jeg fylde alle typer kølevæske på ? Men den Den originale ALASKA (til alle biltyper og blandbar med alle gængse typer kølevæske iflg. etiketten) koster kun kr.


Vi har udstyret shoppen med de bedste typer kølervæske, så du kan give din bil den optimale behandling, . Det dur ikke at blande de to typer kølervæske, brug kun den som bmw anbefaler. At din bil bruger meget kølervæske kan være flere ting. Skal der anvendes en speciel kølervæske til en motorcykel? Menu Vælg efter type af køretøj eller vælg varegruppe:. Færdigblandet kølervæske af typen Si-OAT.


Koncentreret longlife kølervæske med både silikat og organiske inhibitorer. How the plasma torch coolant works and why you should monitor and replace it. Also, why glycol percentage affects consumable life and your productivity. Kølervæske Long Life kan benyttes til alle typer væskekølede forbrændingsmotorer. Type effekt: systemisk virkning.


Longlife kølervæske – blandet med pasende mængde vand – bruges som køle- og. Kølervæske som er baseret på ethylenglycol, tilsat additiver der beskytter kølesystemet. Fuldt blandbar med alle gængse typer kølervæske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg