fredag den 6. juli 2018

Bar køler

Perfekt til køling af drikkevare. En back bar er et lavt køleskab på max centimeters højde til flasker og lignende. Bruges på cafeer, barer, diskoteker ofte under baren eller indbygget.

Billige flaskekølere, Back bar og display køleskabe med én - to eller tre låger - både med og uden glas låge. UNIBAR barkøleborde til danske ølkasser, gennemrækningskøleborde, strømbesparende ECO glasdørsmodeller. UNIBAR-modellerne er nemme at integrere i . Leopold stand til champagnekøler.

Se det store udvalg af forskellige typer af sejlbåde, motorbåde og speedbåde. GGMgastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Dette Gastro-Cool køleskab med et kompakt og dog stilfuldt design er især egnet til at afkøle dine drinks eller øl.


Køleskabet er også nemt at flytte rundt takket . Den er skabt med samme omhu, som en connaisseur har for sin samling, og er en passende hyldest til vinens pragtfulde . I hjertet af København er Danmarks eneste Icebar nu åbnet. Her kan du bogstaveligt talt nyde iskolde . Backbaren har to flytbare hylder og en vendbar dør. Vibocold køleskabe med glasdøre og LED-belysning - velegnede til under baren eller disken.

Køb KETER COOL BAR BORD online på harald-nyborg. Se vores store udvalg af champagne køler. Flaskekølere, backbar og displaykøleskabe med eller uden lys - til flasker eller dåser - til forretningen eller bag baren - catertrader. Jaja, sommeren er for længst forsvundet, og nu venter vintermånederne med kulde, men derfor er der jo stadig brug for ekstra køling til . Inderbeholder Aluminium Volumen-brt. Smart multifunktionelt bor som både kan fungere som et bord og en køler til kolde drikkevarer.


Hvis du er ude på en restaurant eller på en fin vinbar, så beder du blot tjeneren om at komme med en champagnekøler og du vil øjeblikkeligt få sådan en køler. Baren er en alsidig farvet håndklæde radiator. Det kan tjene både som en vægmonteret og rumdeler radiator.


Køleren har dobbeltvægge, og har derfor en . Trykprøve kølesystem hvormange bar sal man teste med. Small udsolgt, kommer først til foråret. Håndleds kølerne er en genial opfindelse, bruges til.


Køb Notebookstander JustMobile CB-2Cooling-Bar Sølv hos Conrad Elektronik. Just Mobile Cooling Bar - ergonischer indehavere og forbedret køling til . Saltkaramel gør din hjemmelavede snickers-bar endnu mere delikat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg