tirsdag den 17. juli 2018

Gastro udstyr

Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til alle formål til markedets billigste priser. Professionelt storkøkken udstyr til cafe, restaurant og fastfoods branchen. Leder du efter professionelt køkkenudstyr?

Hos os har du garanti for en lav pris. Vi står klar til at hjælpe dig med købet. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Gastro Gastro til salg på DBA.


Det er desuden et nøgleord for os, at du får det rigtige udstyr til den rigtige pris.

Isterningmaskiner storkøkken stor køkken inventar gastro udstyr, kølerum slushice maskiner juice presser industri stegepander. Et stigende antal henvendelser fra private med interesse for det gode udstyr af højkvalitet . Vi sørger for udstyret til dit køkken. El-opvarmet kipsteger med kraftig støbejernspande, lang holbarhed og jævn varmefordeling.


Skal du starte en restaurant, grillbar, pizzeria, kantine eller bageri, så tilbyder Nordiskstorkokken. Gastro 2- professionelle køkkenfolks foretrukne Bamix. Gastro de Luxe er et samarbejde mellem de to firmaer, Optom og Crylle. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), . Vi er blevet gjort opmærksomme på, at man ikke kan have en side om mad for mænd uden at have en velvoksen afdeling for Gear, grej, udstyr .

Ja – det skal jeg fortælle jer: Gastro! Med vores molekylær gastronomi udstyr har du hvad du skal bruge for at lave dine kreationer. Vi ajourfører dig om nyheder og tendenser inden for ma vin, grej og udstyr. Og vigtigst af alt: Vi deler nydelsen ved processen - at planlægge, købe de rigtige . Reservedele til storkøkken udstyr. Classic Gastro udstyr, kipsteger, kipgryde og kogebord.


Vi sælger kvalitetsprodukter til professionelle kokke og madindustrien, herunder . Lave priser, stort udvalg og gratis levering til hele Danmark. Udstyr: små ovnfaste portionsforme. Bamix Gastro serien er de professionelle køkkenfolks foretrukne valg. Vi bruger professionelt gastro udstyr. Der er en produktionsplan som sagtens kan forstås af en med almindelig husholdnings kendskab.


Vi forhandler Bægre, Plast, Drikkevarer, 1stk, Gastro-Line til lav pris MED pris og med mulighed for fri fragt lige til døren. GASTRO serien – og det der følger med. Det elegante Outwell kogegrej, de nye Gastro kogesæt, fantastiske Feast gryder og pander og de praktiske Cuisine kogesæt – hvis . Virksomhedsforsyninger og -udstyr .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg