torsdag den 5. juli 2018

Hvor sidder sikringen i en vaskemaskine

Finder du en termostat hvor de første cifre passer F. Hvis du har trukket 400V hen over elektronikken er der ikke så meget andet for end at . Opvasker og vaskemaskine tager strømmen - Lav-det.

Vaskemaskine og tørretumbler sammen? Sikring der springer - Lav-det-selv. Har du en model hvor fronten skal åbnes gøres dette på de fleste modeller ved at . Dele og tilbehør til din opvaskemaskine.

Så har du billeder af hvordan ledningerne sidder monteret. Så nemt kan det være at skifte. Er min vaskemaskine kaput, eller skal der bare skiftes en sikring eller noget. I ældre installationer hvor fejlstrømsrelæet ikke er udskiftet sidder der typisk et ældre.


Typeskiltet forskriver at den skal have en 10A sikring. Da maskinen stod af sagde den en . Ved start af anden vask (på et andet program) sprang sikringen. Når programmet kommer til tidspunktet hvor døraflåseren skal virke springer sikringen.

Hej Poul - i min gamle vaskemaskine sidder der en gummislange fra . Er der aktiveret en børnesikring? Vælg et program, som bedre passer til, hvor snavsede tallerknerne er. Hvis Filtret ikke sidder ordentligt på plads. Her får du en guide til vedligeholdelse og reparation af din opvaskemaskine.


Når du køber et nyt varmelegeme, skal du både tjekke, hvor mange volt, den bruger, og. Informationen finder du på klistermærket på opvaskeren, Det sidder som . Så du ved hvor du står ind du skal tage beslutningen. Odense, kan du kontroller, om der sidder en BH bøjle fast imellem karet og tromlen.


Skyllemiddelindsatsen sidder ikke ordentligt, eller den er tilstoppet. Doser dit vaskemiddel korrekt og efter vandets hårdhe hvor du bor. Hvert eneste år sælges der omkring 220. Og forresten, hvor sidder den transportsikring egentlig henne? Det er IKKE sikkert montøren har gidet fjerne transportsikringen, selvom han egentlig skulle . Tanken går mest på den 16A sikring som sidder foran, men det er maskinen.


Termosikringen sidder bag på tørretumbleren. Tjek om IHF-relæet er slået til, at sikringen ikke er sprunget eller at kontakten er slået til. Kan ikke høre hvor det kommer fra eller noget!


Se bilde) Ps er et gamle hus så den har kraftstik til vaskemaskine osv. Servicemærkaten sidder på indersiden af lugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg