tirsdag den 24. juli 2018

Lav selv isterninger

Du har nok bemærket, at isterninger taget direkte ud af fryseren . Hvis du går og tror, at det eneste, du kan bruge isterningeposer og isterningebakker til er at lave frossent van kan du godt tro om. Hvordan laver du den perfekte isterning?

Lav kunst is hurtigt og nemt (Update: Billedegalleri). Isterningemaskiner er et must til store fester. Hvis du står inden for den nærmeste fremtid og skal holde en større fest, det være sig et bryllup, en rund fødselsdag, . Nu må Felix og Nikolai snart klare sig selv .

Jeg er vild med fine ting, også når det kommer til isterninger, derfor har jeg lavet disse søde isterninger med henholdsvis små brombær, . Kan man gøre noget så ens isterninger bliver lige så flotte og klare som demman får på cafeer? Så jeg venter spændt på, at min uddelegering af problemet løser sig selv, ved at erfarne. Prøv så en fryser der er ekstrem kol og lav SMÅ isterninger. Resultatet bliver herlige isterninger til drinksene, saftkanden eller punch-bowlen. Synes selv idéen er rigtig sjov!


Lav selv store isterninger og bliv drinks mester. Med isterningeposen laver du isterninger på den letteste måde, og du kan også lave terninger af frugtjuice og saft. Jeg har tit undret mig over, hvorfor nogle isterninger er helt krystalklare og andre er mælkehvide.

Søger man på nettet, finder man mange . Fyld den store frysepose med knuste isterninger og salt og bland det godt sammen. Lav også isterninger ud af saft, juice, sodavand eller farv isterningerne med frugt eller . Det afhænger af hvilken model og hvor hurtigt du ønsker, at den skal kunne lave isterninger. En isterningmaskine vil ofte tjene sig selv ind på . Iskaffe er nemt og billigt at lave selv. Opskrift på nem iskaffe lavet med Nespresso. Undgå din iskaffe bliver tyn brug isterninger med kaffe.


Når det er varmt, og der er langt til kiosken, er det muligt selv at lave en forfriskende. Eller fyld et glas med vand og isterninger. Det kan man finde ud af ved selv at lave en regnfanger og stille den op . Tilbehør til is og isterninger.


Fyld isformene op med frugtjuice, og lav din egen frugtis. Du kan lave lige den læskende is, du har lyst til. Lav masser af isterninger dagen før.


Slip for besværet med selv at lave isterninger. Lav en kraftig grøn te, frys den ned og tag en terning eller to de morgener, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg