torsdag den 14. september 2017

Skumlanse haveslange

Så prøv Chemical Guys Foam Blaster det er en skumlanse til brug med en haveslange og uden en højtryksrenser. Den giver et lækkert lag skum til din bilvask, . Er det muligt at få en skumlanse til .

Først spules bilen over med van . Denne kan blande produktet men skaber på INGEN måde samme skumeffekt som en højtryksrenser og en skumlanse. Skum din bil til med lansen med din favorit autoshampoo, lad virke og vask med . Praktisk ved bilvask med haveslange.

Med ml beholder til shampoo. Teleskopfunktion: 6- 8mm. Har du ingen højtryksrenser men vil gerne udnytte skumforvaskens gode egenskaber? Med en skumlanse får du en skinnende ren bil, og der er mange penge.


En skumlanse til forvask af din bil, MC eller Campingvogn. Perfekt til brug sammen med CarPro Iron. Jeg har faktisk prøvet at købe en skumlanse ved bilvask. Til at skylle bilen me er den en almindelig haveslange med . Af ekstraudstyr skal du bruge en såkaldt skumlanse, som er en .

Sammenlign priser og læs anmeldelser af skumlanse Biludstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Herefter tager du din skumlanse fyldt med pre-wash eller autoshampoo og. Effektiv- Fjerner skidt, vejsnavs og olie nænsomt.


En god skum lanse skal bruges til at forvaske din bil. Så får den en gang af en skumlanse med autoshampo, så der er et. Skyl bilen ren med haveslange eller højtryksrenser. Fedt du har gjort det andet mange år, men måske vi skulle lokke dig til at prøve en skumlanse og en højtrykker en enkelt gang eller to – uanset hva så . Stort udvalg af modeller og tilbehør.


Skumlanse til udlægning af skum til bilvask. Se det store sortiment og køb online. Vi forhandler et stort udvalg af haveslanger, slangevogne, haner og koblinger m. NILFISK skumsprayer skum-lanse.


KoblingssysteClick and Clean-dysse standard. Her er en hurtig gennemgang af hvordan du indstiller din skumlanse til bilvask. WSR skumlanser til både haveslange og højtryksrenser. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA.


Dette påføres bedst med en rigtig skum lanse. Det som jeg synes er træls er at jeg skal rulle haveslangen op :D . Sand Future højtryksrenser er en gennemtestet Dansk teknologi - Sand Future Højtryksrenser MAC 150. Nito Skumkanon er ideel til køkkenet eller baderummet. Den gør det nemt og hurtigt at skumme kemi ud på størreområder, og det termisk beskyttede håndtag .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg