tirsdag den 26. september 2017

Draughtmaster fustage

Betal med kort, bankoverførsel eller MobilePay. Dermed er det slut for det stort anlagte fadølsanlæg til hjemmet. Heineken 5l Keg - Køb øl og grænsevarer online til billige priser.

You are not old enough to enter this site Welcome to Pegasus. Nye øl-fustager bliver en kæmpe fordel for små restaurationer, mener Carlsberg, som onsdag indviede draughtmaster - en ny fustagelinie. Kan bestilles og betales online. Herefter står man tilbage med en vakuumpresset, tom fustage, .

Tapning af øl på flasker eller. Hvad siger du til et fadølsanlæg til hjemmet + stk. Det nye fadølssystem bruger ikke stålfustager, men fustager lavet af plastik på.


Køb FADØLSANLÆG, DRAUGHTMASTER TM og andre ting til køkkenet, middagsbordet eller resten af hjemmet på. Og så kræver draughtmaster næsten heller ingen rengøring, da øllet fra. Det er muligt at for-køle fadølsanlægget en til to timer før brug. Tænd for anlægget (uden. fustage), og det vil nu påbegynde nedkøling af beholderen.


Draughtmaster og en række flaskeøl reguleres. Hvis du har en fustage i, skal du lade det være tændt hele tiden, ellers går .

Somersby Apple Cider liter fustage. CROWMOOR SWEET PEAR LITER FUSTAGE. Carlsbergs nye fustage-initiativ kan gøre det muligt, at skabe et fadølsanlæg med øl af god kvalitet og smag, og. A brief instructional guide on how to . Bardisk der er nem at sætte op og skaber den rigtige stemning. Den rette pris på fadølsanlæg draught master LIGE HER!


Såfremt andre fustager forsøges anvendt, bortfalder reklamationsretten. Med dette for øje har Carlsberg udviklet og patenteret en engangs fustage til brug på små barer og restauranter. Vi har et stort udvalg indenfor øl, inkl.


Instruktionsvideo - skift fustage. Hvor en traditionel fustage mak-. NYHED DRAUGHTMASTER Dit eget, private fadølsanlæg med professionelle.


I de fleste andre mini-fustager bliver øllet iltet, så snart den første øl bliver tappet, hvilket giver en kort holdbarhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg