onsdag den 6. september 2017

Brandt kogeplade låst

Dem selv og undgår skade på kogepladen. Gem denne brugsanvisning, så De kan drage nytte af den ved evt. Ceran Schoot tror jeg, at modellen hedder.

Har du brug for en ny brugsanvisning til dit Brandt produkt? Nettoparts kan hjælpe dig med at finde din nye Brandt brugsanvisning. Induktions kogeplade, de to (af fire) zoner virker ikke.


Blomberg kogeø er låst - Lav-det-selv.

Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Håndbøger til Komfur BRANDT, Brugsanvisninger til Komfur BRANDT, Betjeningsinstruktioner til Komfur BRANDT, online-manualer, betjeningsvejledninger . Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader. Dette hæfte vil introducere dig til de funktioner din kogeplade har.


Reguleringsknapperne låses ved rengøring eller som børnesikring ved at berøre knappen,. Den kommer, når vi har brugt pyrolysefunktionen til at brænde alt skidtet til støv. Så længe nøglen er der, er ovndøren låst, fordi den er for varm . Klik her og find den bedste pris nu!

Denne kogeplade må kun anvendes med henblik på opvarmning eller tilberedning af ma enhver anden. Alle displays viser L for låst. Overpladen på Deres nye kogeplade er lavet af glaskeramik. De kan låse alle tasterne på betjeningspanelet med undtagelse af. SÅDAN TÆNDER DU FOR KOGEPLADEN.


Man kan låse alle tasterne på betjeningspanelet med undtagelse af . Børnesikringen vil nu være deaktiveret og kogepladen fungerer på normal måde. Det er den eneste måde at anvende kogepladen korrekt og. L Lås Betjeningspanelet er låst. Ventilation Kølesystemet er fuldautomatisk.


Køleblæseren sørger for, at kogepladen ikke bliver overophedet. Fjern eventuel beskyttende film, som stadig måtte være på din kogeplade. Hvis der er en stikkontakt nær kogepladen, og der er sluttet et apparat til.


Hvis der stilles ting til opbevaring på den glaskeramiske kogeplade, kan den blive . Opvaskemaskine lås 1kr Voss komfur glaskeramisk kogeplade 2kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg