fredag den 22. september 2017

Sæbe til skumlanse

En god forvask, minimere risikoen for vaskerider og spare tid på bilvask. Er der nogen af jer der bruger sådan en til at lægge et lag sæbe på . Brug ikke den som medfølger højtryksrenseren, da den ikke .

En god skumlanse sikrer dig en ridsefri og hurtig bilvask hver gang. Hovedsagen er at den kan skabe tryk, og få smidt såvel vand som sæbe over på bilen. Jeg har faktisk prøvet at købe en skumlanse ved bilvask. Den kan fint pladre et lag sæbe ud over bilen, men skum kan jeg ikke få .

Skumlanse til Nilfisk ALTO (privat) - får det bedste ud af din Snow Foam skumforvask - effektivt som intet andet vaskemiddel. Skumlanse - Passer til Nilfisk Alto højtryksrenser, forvask din bil med et tykt skum, som effektivt. Autoglym - Pressure Wash ( Sæbe til Skumlanse ) - Liter. Brug skumlanse til at sæbe bilen ind.


Fåes til både højtryk og vandslange. Brug altid en skumlanse på højtryksrenser med en god skumforvask, lade. Brug en lammeuldshandske til at gøre bilen ren.


Det der skyllefri sæbe skal være pænt magisk for at kunne . APC Citrus er en yderst effektiv muliti rengørings sæbe med rigtig gode.

Med en handske med mikrofiber-frynser sæber jeg først. Jeg foretrækker HT med skumlanse inden jeg lægger hånd på hende. Skum lanse som er beregnet til HD og HDS rensere til desinfektion og rengøring.


Med denne lanse kan man hurtigt skifte fra skumudlægning til højtryksstråle. Dette er en rigtig skumlanse fra WSR Detailing. Put sæbe og insektrens på, gerne med skumlanse.


Mens sæben opløser snavs og insektrester, vask fælgene. Fortynd Q2M Skum med vand 1: - 1:og brug med en HQ skum lanse på . Super effektiv sæbe til vask af trakto- rer, lastbiler. Sørg for at sæben får lov til at indvirke 5-15. Litermål – skumpistol – skumlanse – lavtrykssprøjte. Korrekt brug af sæbe: Efter første grovvask udlægges sæben ved lavt tryk med skumlanse eller Hydrofoamer.


Pink med fordel kan bruges med skumlanse. Fin sæbe, der virker som den skal og samtidig dufter dejligt. En af de mest solgte lancer til proff.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg