mandag den 25. september 2017

Karcher terrasserenser

Højtryksrenser med slangeoprul, LED trykindikator og terrasserenser. T 4terrasserenser er den nyeste model fra Kärcher. Hedvandsresistent terrasserenser med en arbejdsbredde på 5mm.

Dobbelt keramisk leje, skubbebøjle, drejelige hjul og dosering af . KÄRCHER VASKEBØRSTE ROTERENDE CM. KÂRCHER FR TR ME Terrasserenser. Kärcher FRV ME Terrasserenser Vi levere den incl.

Køb og salg af Terrasserenser på DBA. Find nyt og brugt indenfor Andre havemaskiner og -redskaber til billige priser på DBA. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores . Perfekt til indendørs rengøring, f. Vi har populære brands som Nilfisk og Kärcher, og har et bredt udvalg af tilbehør.


Og har du en terrasse, så sørg for at få en terrasserenser med. Desuden medfølger terrasserenser og 5ml rengøringsmiddel. Tilbehør: Vaskebørste, terrasserenser, Kemitank, rørrenserslange, rotojet, Variabelt Tryk (Variopowerdyse), .

Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af højtryksrenser og tilbehør fra bla. Et kraftig og skånsomt rengjøringsmiddel for effektiv rengjøring av trykkimpregnert terrassegulv, trepanel, brygger og . Klarer vanskeligt snavs og større opgaver f. Køb Dysesæt til sandblæsningssæt 07 kârcher her. I denne version medfølger der også terrasserenser, så de drilske alger og møg . Det er meget vigtigt, at du sørger for at den bliver leveret med et udskifteligt mundstykke, og det er særligt den føromtalte terrasserenser, der er vigtigt at få me . Hvad enten terrassen og havemøblerne skal gøres forårsklar eller bilen trænger til en kærlig hånd efter køreture i . Automatiske, selvoprullende slangetromler. Bliv klar til årets udendørs forårsrengøring med KFull Control Flex Home fra Kärcher. Vis produktside for: T Terrasserenser . Bosch Kärcher-adapter til AQT højtryksrensere.


Bosch Terrasserenser deluxe til AQT højtryksrensere. Nilfisk, rengøringsmiddel, kemi, vinduesvasker, terrasserenser, børste, filter, . Очистка поверхности бетонной стены при помощи FR ME.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg