fredag den 29. september 2017

Gorenje vaskemaskine fejl 7

Brug kun vaskemidler, der er beregnet til maskinvask. Maskinen er udelukkende beregnet til brug i. Find manualer til netop dit produkt her.

Rådfør dig altid med din brugervejledning for afhjælpning. Disse fejlkoder må kun opfattes som retningsgivende, . Viser din vaskemaskine fejlkode E- WhiteParts.

Nogen idé til hvordan jeg checker om det er varmelegemet eller . Giv os feedback eller rapportér fejl. Vi tilbyder dig prismatch og kompetent rådgivning, så du er sikker på en god . Har du hørt, hvad kunder siger om Gorenje? Kan se at der er flere der har samme fejl på netop denne model. Hjælp - min vaskemaskine har netop afsluttet en vask med fejlkoden F06.


Jeg kan ikke åbne den eller noget og selvfølgeligt er brugsanvisningen lige væk. I tilfælde af fejl viser programvælgeren diagnostisk melding. Min vaskemaskine viser Ftror det er en motorfejl, hvad skal jeg gøre?

Vi hjælper med gorenje vaskemaskine fejl 7. Det glæder os, at du har valgt vores vaskemaskine med ekstra stor tromle og bred luge. De fejl, der registreres, er ofte små nok til at kunne. Gorenje washing machine error codes and spare parts. Hermed følger liste over fejlkoder til Artiston vaskemaskine.


Sådan annullerer du SC-tilstanden og fortsætter med en ny indstillet værdi:. Det blev en BEKO som indtil videre vasker upåklagelig (7-9-13). Tyder på fejlstrøm enten fra vaskemaskinen eller den kontakt, den er tilsluttet. Tjekliste: ting du bør huske, når du griller.


Det viser en test af fem forskellige vaskemaskiner, foretaget af Forbrugerrådet Tænk i. Vaskemaskinen tager konstant vand ind. Efter at have skiftet kullene på en kun 4år gammel vaskemaskine af mærket. Dyp vaskemaskine med A+++, kg kapacitet og NFC tilslutning.


Betjening Display: LED display Fejldiagnostik Børnesikring Timerfunktion Lydsignal Temp. Samsungs dyre vaskemaskine leverer den bedste samlede præstation. Den både vasker og centrifugerer fremragende, mens .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg