tirsdag den 16. juni 2015

Vaskebolde tørretumbler

Smarte vaske- og tørrebolde i kraftig gummi der slår snavs ud af tøjet når du vasker og luft ind i tøjet når du tørrer i maskine. Jeg er ved at vske babydyne mv. Smartklean vaskebolden : Eneste vaskebold på marked der har kraftige magneter, der gør vandet blødt, fjerner dårlig lugt, rust,kalk og fedt fra vaskemaskinen.


Bløde bolde til tørretumblere, skånsomme mod tøjet og tumbler. Vaskebold til BH'er og andet fint lingeri Betty Ball Varenr. Kan bruges i både vaskemaskine samt tørretumbleren.


Tørretumblere og tørreskabe Tørretumbler. Vaskebolden er uden kemikalier og dermed. Rækker til mindst 10maskinvask uden, eller ved minimal brug af vaskepulver. Vi er fra Forbrugerrådet, blevet gjort opmærksomme på, at mærkningen af dette produkt er mangelfuld.


Derfor har vi valgt at indstille salget at denne vaskebold . Her kan du finde vaskenødder, som er velegnet til børn og allergikere, samt bolde til tørretumbleren, der sparer op mod strøm. Det hjælper ikke og tørre den i tørretumbleren. Måske du skulle komme noget tungere inde i vaskebolden og så komme vaskebolden i en sok .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg