mandag den 22. juni 2015

Gul strøm fusk

Gul Strøm - Få det nu stoppet, København. Gul strøm har tilmeldt os uden forudgående aftale. LÆS MERE : Toyota politianmeldt for markedsførings-fusk med billån.

Fredag morgen fik Vestforsyning et opkald fra en 80-årig kvinde. Hun var blevet kontaktet tidligt på morgenen af en telefonsælger fra et . Seneste opringning fra Gul-strøm - lød som en meget ung pige. Det har da ingenting med strøm og gøre.

Den netop offentliggjorte deklaration fra Energinet. Når bilen parkeres, og der slukkes for strømmen, bliver bilen hvi hvilket. Jeg kan anbefale Nettopower når det gælder strøm. Det er som regel nok at bytte om på den gule og røde ledning, som du.


Dette skyldes at tændingen ikke laver strøm til andet end tændrøret og der er. Skal have sat strøm til min opvasker. Fusk er godt - Meget Fusk er meget godt. Snefaldet har efterladt en kvart million mennesker uden strøm.


Valgren: Måske kan det blive en fordel, at Aru mistede den gule trøje.

På radioen er stel sort, plus er normalt gul og tændingen er rød. Discount-chok: Sådan ser Nettos nye butik ud - den gule farve er næsten helt. Den foreløbige kulmination er to politianmeldelser fra . Finanslov: Rabat på fagforening kan svække gule forbund. Regeringens forslag om højere fradrag på fagforeningskontingent vil påvirke hver . Ny form for fusk - snyd med indrapporteringer af fodboldkampe. VW-skandalens fusk med dieselmotorer, af den store strøm af . HejJeg har købt en mtd havetraktor som jeg vil bygge op igen, men strøm er ikke min stærke side.


Der er lavet en masse fusk med strømmen . For synderne kan fusk gi alvorlige konsekvenser. NorgesEnergi, GUL e-STRØM NO 12 129. Forleden morgen da jeg ville starte bilen, var den helt død for strøm.


Nogen der har en ide om hvorfor bilen tappes for strøm. Så vidt jeg husker fra tidligere indlæg har du lavet noget fusk med din forstærker for at få lyd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg