mandag den 29. juni 2015

Strømafbrydelse i dag

Er strømmen gået hos dig og dine naboer? Se vores live-kort, hvor du kan se strømsvigt over hele landet og selv melde in hvis vi ikke har det på kortet endnu. Du kan også følge os på Twitter, hvis du gerne vil holdes løbende opdateret.

Få overblik over eventuelle forstyrrelser på el- og fibernettet her. Vi regner me at der er forsyning igen om knap to timer. Er der problemer med el-nettet? Er flere ramt af strømafbrydelse?

DMI: Vi fik en halv måneds regn på én dag 23. Det skete dog om formiddagen, og forlystelserne er . Derfor var der rigtig mange østjyder, der oplevede en kort strømafbrydelse, . De første meldinger lød på, at strømafbrydelsen kunne tage helt op til to timer at løse. Men så galt gik det heldigvis ikke. Abonnementet fortsætter til normalpris. Omkring 6elkunder har fredag formiddag været ramt af strømafbrydelse.


Midtpunkt er lukket efter strømafbrydelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver dag fra Ugebladet.

Der er nedbrud på Amagerværket. Der har mellem 17:og 18:været strømafbrydelse grundet en fejl på et højspændingskabel. Alle der har været ramt af problemet har strøm . Udarbejdet af: Afdelingsleder Lone Nielsen Godkendt af: Områdeleder Lena Gaarde Dato: 20. Lars Bak lever fint med misset udbrud efter hård dag . Strømmen var kommet tilbage flere steder inden klokken 22. Strømafbrydelsen er blandt andet gået ud over lyssignalerne.


Hej HOL En veninde fik afbrudt strømmen på stikkontakten, mens jeg brugte computeren. Elselskab forventer, at strømmen er. Han fortæller, at den første melding fra borgere om strømafbrydelse skete klokken 15. Jelling blev ramt af strømafbrydelsen. Driftsleverandøren oplyser, at strømafbrydelsen skyldes.


Strømsvigt - elforsyning, el- og varmeforsyning, el, strøm, energirådgivning,. Som multiforsyningsselskab varetager vi hver dag vores kunders interesser inden .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg