fredag den 26. juni 2015

Ovnstegt laks i pakker

Citronsaft Salt og peber ½ bdt. Laksepakker med sennep og broccoli. Drys finhakket porre og gulerødder over hver pakke, evt.

Disse ovnbagte foliepakker med laks er både sunde og lækre. I folien beholder grøntsagerne deres høje vitaminindhol og så er de både . Få den nemme og sunde opskrift på ovnbagt laks med sesam og grøntsager. Der er næsten intet der skal gøres rent efterfølgende, da du pakker laksen og .

Den kan tilberedes hel, fileteret eller udskåret. Jeg laver nogle gange en ovnbagt laks som er rigtig lækker - min . Hel ovnstegt laks med citron, krydderurter og smør serveret med kogte kartofler og grøntsager. Dejlig aftensmad på minutter - find opskriften her. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre . Urtesuppe med kylling God suppe med masser af sunde ingredienser der smager godt, mætter og slanker fra Familie Journals Slankeklub.


Læg laksestykket på folien og drys med salt og peber. Stegt laks med ovnstegte kartofler og avocadocreme. Det skal du bruge: pakke laks.

Laks Tag fadet med grøntsager ud af ovnen og placér laksen ovenpå. Og ovnbagt laks med grøntsager er simpelthen for lækkert! Derefter foldes enderne ind mod fisken.


Fold savoykålen til en pakke, og luk med . Holder rigtig meget af kylling, og jeg laver det gerne et par gange om ugen. Jeg har tidligere lavet ovnbagt laks med tomat og hytteost, den opskrift. Lækker opskrift med ovnstegt selleri med avocadomos og røget laks- serveres med et godt brød til. Hel lakseside med citron og fløde.


Fantastisk god og nem opskrift. Perfekt til en hurtig imponerende middag til gæsterne. Laks med økologisk pasta og snackgrønt.


Krydr med paprika og bag laksebøfferne ved 200 . Her ser du nogle eksempler på mødepakker, som Egeskov tilbyder. Nem opskrift på lækker ovnbagt laks på minutter med velsmagende citronsauce fra Glyngøres Nem Fisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg