mandag den 8. juni 2015

Rabarberis uden ismaskine

Hjemmelavet rabarberis - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over. Det er så dejlig at man ikke skal ud og indvistere i en ismaskine. Lækker opskrift på cremet rabarberis, der kan laves med eller uden ismaskine. Isen har en fantastisk balance mellem den søde flødeis og de . Hjemmelavet rabarberis er bare smagen af dejlig dansk sommer. Kan også laves uden ismaskine: Frys i 4-timer, og rør gerne 1-gange . Nederst i indlægget finder du rabarberis opskrift, egnet til en ismaskine.


Opskriften – både den med og uden ismaskine – er baseret på min . Frisk opskrift på rabarberis med græsk yoghurt og vanille. Du kan også lave rabarberis uden en ismaskine, men så skal du huske at røre i . Opskrift på rabarber-is med hvid chokolade ❤️. Smid derefter hele baduljen ned i en ismaskinen og lad den køre en times tid alt afhængig af ismaskinen. Lækker rabarber-is med syrlig kant. Kør cremen til is i en ismaskine - eller stil i fryseren, og rør i isen jævnligt.


Rabarberis kan man let lave hjemme med friske rabarber, og det får en helt. Kør på ismaskine i cirka minutter. Man kan jo ikke være i Stockholm i sommersolskin uden at bade på Långholmen. Udover margens med is og jordbær er desserten her, den der minder mig mest om sommer. Det er kold rabarbersuppe med vanillieis og behøver jeg at sige, . Har du prøvet at lave rabarberis?


DeLonghi-maskine, som du kan læse mere om her).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg