onsdag den 3. juni 2015

Hvid lak til bordplade

Denne video demonstrerer hvordan massivbordplade hvidolieres fra grunden, startende med bagsiden. Fordi et behandlet gulv er flot og let at holde. Junckers gulvolie HVID liter.

Lak til anvendelse indendøre på bordplader, døre, mm. Se vores store udvalg inden for kategorien træpleje og lak, indendørs. Når du har behandlet dine gulve, bordplader m. Hjemmelavet bordplade lakeret forkert?

Sådan lakerer du trægulv og møbler med stærk, vandbaseret lak. Alle de salte og hvide farvestoffer, der er trukket frem til overfladen, skal vaskes helt bort. Hvad får lak til at sidde fast på træet, hvordan klæber hvert enkelt lag fast til det. Hvid din smukke finish begynder at blive mat efter en uge eller to, har du . Luksusbehandling af din træbordplade med hvidolie (til slidte bordplader):.


Køkkenet har hvide låger og bordpladen er lysebrun. Jeg kunne godt tænke mig at bejdse den mørk eller måske helt sort, men jeg ved ikke, . Måske giver det hjemmet et moderne pift, at male dine hvide møbler med. Det skal, efter konens ordre, være hvidt.

Se her og køb billigt med FRI FRAGT. For mange mennesker er en træbordplade den eneste rigtige bordplade til et køkken. De mest almindelige er olie, hvidolie og sæbe. Danmark) ser man bordplader, som er lakeret med ekstremt mange lag lak.


Bordplade, mm melamin, hvi ahorn eller bøg. Massivtræs-bordplader - Planteolie . Tør først bordpladen af med en karklu så ikke der er madrester og. Farve Mat sort, Størrelse ltr, Anvendelsesområde Indendørs, Mærke TRIP TRAP, Pensel Ja, Type Pleje. Behandling: - Hvid olie - Natur olie - Klar lak - Ubehandlet . Trip Trap køkkenbordsolielak anvendes til lakering.


Pointen er egentlig at det er bedst at behandle en bordplade med et . Til pleje og vedligeholdelse af ubehandlede bordplader, hvidpigmenteret. Det er herefter meget vigtig at bordpladen får den rigtige behandling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg