tirsdag den 27. januar 2015

Vandslange flex

Leder du efter en fleksibel haveslange? Så se her, vi har flere længder til lave online priser. Sammenlign priser og læs anmeldelser af flex vandslange Havetilbehør.

Klik her og find den bedste pris nu! Meget høj kvalitets fleksibel vandslange. Ekstra god kvalitet, og holdbarhed. Magic Hose m - Sort Flex Haveslange.

Fleksibel vandslange der udvider sig fra meter til meter når der kommer . Latexslange overtrukket med nylonwebbing. Udvider sig op til tre gange sin egen længde. Praktisk latexslange med nylonwebbing, som trækker sig sammen, når vandtrykket falder. Vanding af haven eller vask af bilen bliver nemt som en leg med denne flex.


Modsat en almindelig vandslange, får denne slange ingen knæk, der skal rettes . Med en Flexibel haveslange er kludrede slanger nu fortid. Denne Flex haveslange udviderer sig automatisk og folder sig sammen, når du er færdig med brug. Fleksibel haveslange, der udvider sig når du tænder for vandet, og trækker sig sammen igen når du slukker .

Haveslange fra Gardena med ekstra fleksibilitet og slidstyrke for længere levetid. Vandslange-Latex- overtrukket med nylonwebbing. Køb billige haveartikler på Pixojet.


Vi forhandler et lækkert udvalg online til lave priser. The offer can be purchased in XL-BYG at 2DKK. Find tilbud på fx plæneklippere, havetraktorer og hækkeklippere.


Mamut transport- og arbejdsslange. FLEX vandslange, En fleksibel vandslange er nem at arb. Den fleksible vandslange har et kraftigt vandtryk, hvilket giver den evnen til at . Meget fleksibel og blød vandslange, tåler op til bar, passer på alle gængse koblinger. Flex vandslange med kobling og adapter til køkken- og havevandhane.


Køb online eller ring os for personlig service! Hvis du har en have at passe om sommeren, er en vandslange en nødvendighed. I sommerperioden kan der gå mange dage uden nedbør og med høj sol, . Den smarte flex funktion gør, at slangen fylder meget lidt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg