mandag den 19. januar 2015

Plastbokse til fryser

Her kan du se vores flotte udvalg af opbevaringsbokse til fryseren. Vi har forskellige varianter til fordelagtige priser. Det er en god idé, at købe sådanne opbevaringsbokse mad af plast, hvilket også er grunden til, at man kalde dem for plastbokse. Lock Lock produkterne kan gå direkte fra fryser til mikroovn – husk blot at. Lock beholdere, uanset størrelse og form, tåler både mikroovn og fryser – og kan . KØLE/FRYSE/MIKRO BOX 1500ML RUND DH15.


KØLE/FRYSE/MIKRO BOX REKTANGULÆR 40ML. Plastbokse til opbevaring af mad finder du hos Salling. Tåler fryser* - Tåler mikroovn* (uden Låg) - Har unikt Easy luk - Pladsbesparende - og nemme at stable. Sistema Madkasser og tilbehør Sistema Drikkedunke. Forside→Tips og Ting til Hjemmet→Kvadratiske bokse til fryser og mikroovn.


Mikrofrysebokse – frostbokse, som kan gå fra fryser til mikroovn . Køb dine Lock Stock Spin plastbokse hos Alle-gaver. Det kræver en vis systematik at holde styr på, hvad der er – og ikke er – i fryseren. Har man som jeg – ikke den salgs med sig fra naturens hånd .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg