onsdag den 21. januar 2015

Guldkæder til salg

Stort udvalg af Guld til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb billige brugte guldkæder til mænd og kvinder. Guld halskæderne er brugt eller sælges på anden hånd.


Atid billige guldhalskæder både nye og brugte. Vi har prisgaranti på alle vores guldkæder. Bedste kvalitet fremstillet i Tyskland.


Mange kæder på lager i guld og hvidguld med dag til dag levering. Danmarks måske billigeste guldkæder, fra Danmarks største guldkæde leverandør. Kundeservicen er ferie lukket fra 20-juli - Vi sender stadig dagligt - og mails besvares forsinket. Kundeservice 9-2215- salg@guldsmykket. BNH - og kan sælge billigere end andre.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af guldkæder og guld halskæder til både. Alle kæderne sælges uden vedhæng. Men vi sælger også løse vedhæng. Køb Guldkæde her og spar penge.


Zara - Lækker Tweed Boucle Jakke Frakke Med Guldkæde Og Nitter. Home Smykker Armbånd og halskæder Ankerkæde 9mm i karat guld - flere længder. Ankerkæde 9mm i karat guld - flere længder.


I og med jeg er ved at være træt af at vente på slowpokes på den blå avis smider jeg min guldkæde til salg her :) Jeg købte halskæden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg